![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Size Kıraç Diyarından Slm Getirdim Aranızda Banda Yer Var mı..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Slm Arkadaşlar ben üye olalı bayağı oldu ama slm vermeyi unutmuşum:smile: Aslen K.Maraş'lıyım ama Kayseride yaşıyorum. Çok güzel bir site emek veren ve paylaşım yapan tüm üyelere canı yüraktan merhabaa...!..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Size Kıraç Diyarından Slm Getirdim Aranızda Banda Yer Var mı..? Slm Arkadaşlar ben üye olalı bayağı oldu ama slm vermeyi unutmuşum:smile: Aslen K.Maraş'lıyım ama Kayseride yaşıyorum. Çok güzel bir site emek veren ve paylaşım yapan tüm üyelere canı yüraktan merhabaa...! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin aramiza..demek benim memleketimde yasiyosun ha guzel sehirdir kayseri..Birgun benim icin bi kayseri turu yaparsin artik..Iyi eglenceler...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Size Kıraç Diyarından Slm Getirdim Aranızda Banda Yer Var mı..? ne demek sanada merhaba bende k.maraslıyım sen goksundan herhalde bende diger ilce nurhaktan :)
__________________ Halil Batın |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Size Kıraç Diyarından Slm Getirdim Aranızda Banda Yer Var mı..? h.geldin dostum aramıza katıldıgına pişman olmıcaksın |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Size Kıraç Diyarından Slm Getirdim Aranızda Banda Yer Var mı..? ewet çok güzel bi yer emin olabilirsin :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |