![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "aranıza yeni katıldım" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama iyi vakit geçirecegimi düşünüyorum forumunuz çok güzel kıskandım gercekten 16 yasında lise ögrencisiyim güzel degilim ama azcıkda olsa tatlıyımdır lakabım sweet witch yarışmacı arkadaslara başarılar ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | aranıza yeni katıldım arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama iyi vakit geçirecegimi düşünüyorum forumunuz çok güzel kıskandım gercekten 16 yasında lise ögrencisiyim güzel degilim ama azcıkda olsa tatlıyımdır lakabım sweet witch yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim:biggrin: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: ben deldim... Hoşgeldin... Güzel olmadığını neden belirttin :) Bu forumumuzdaki çapkınların önüne bi set olarak mı belirttin :biggrin: Zamanla dahada kaynaşırsın, Kaynaşırız:wink: Cinsiyet: Erkek buda hoş :rolleyes: Nerdensin sen
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben deldim... ya genelde dedıgın gibi yani kalkan olarak kullanıyorum bak onu unutmusum bu yarısmaya istanbuldan katılıyorum ve beni dinleyen :smile: tüm akrabalarıma selamlarımı iletiyorum |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: ben deldim... Hoşgeldin diyelim :) Konulara katılımın ile seni iyice tanırız artık :wink: İstanbul buluşması yaparsak sende katılırsın aramıza inş...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ben deldim... Hoş deldin sefa deldin... Bende yakışıklı değilim ne var bunda ... :):):) Yakısıklı olup ne yapacam hem .... Eğleneceğine emin ol bak görecelsin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |