![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ben hepinizden yeni üyeyim" başlıklı konu görüntüleniyor, "beyler bizle irtibata geçen arkadaş yokmu?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim Hosgeldin umarim guzel vakit gecirirsin...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim MERHABA ARKADAŞALAR BENDE SİZLERDEN DAHA YENİ ÜYEYİM.UMARIM GÜZEL VAKİT GEÇİRİRİM.HERKEZE İYİ GÜNLER... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim doğrusu kırıldım herkeze bir hoşgeldin yada merhabama cevap veren olmamış:(:(:( |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim MERHABA NUR AMA BEN SENDEN DAHA YENIYIM VE SENDE HOS GELDIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim MERHABA NILAY HOSBULDUK UMARIM BIZE YARDIMCI OLURSUNUZ |
| | |
| | #7 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nur* ve yaman7777 ikinizede merhaba hosgeldiniz arkadaslar umarim bizlere katilmaktan keyif alir eglenceli zaman gecirirsiniz.....
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim Aramıza Yeni Gelen Arkadaşlar Hoşgelmiş... Dargınlık Kırgınlık baştan olmasın :) Hayırlı Forumlar...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim hoş bulduk yaman777,yaman777,sende hoş geldin... hemen ben şakasına demiştim kırıldım diye cerrah ok:):):)buarada mailleriniz için çok teşekkür ediyorum saolun ilginiz için arkadaşalar. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: ben hepinizden yeni üyeyim merhaba arkadaşlar ben en yeni üyeyim inşallah bana yardımcı olursunuz...:wink: :rolleyes: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |