![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "cansu ka dan herkese merhabalar" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bu gün bu forumu keşfettim umarım iyi paylaşımlarımız olacak..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ben bu gün bu forumu keşfettim umarım iyi paylaşımlarımız olacak
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 11 ![]() | Cevap: cansu ka dan herkese merhabalar hoşgeldin iyi keşifler ;) |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: cansu ka dan herkese merhabalar aramıza hoşgeldiniz.. iyi formlar diliyorum..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 62716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cansu ka dan herkese merhabalar Hoşgeldın cansu ka kalıcı olman dıleğiyle.. Avatarındakı paşa çok yakışıklı:)
__________________ Eftelya |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: cansu ka dan herkese merhabalar avatar daki yakışıklı benim bitanecik erkekim mehmet kendileri şimdi 18 aylık oldu
__________________ |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 894 Rep: 88307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cansu ka dan herkese merhabalar Hoşgeldin aramıza cansu....:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 346 Rep: 34307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cansu ka dan herkese merhabalar hosgeldiniz forumumuza :) |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cansu ka dan herkese merhabalar Hoş geldin Cansu, hayatında keşfettiğin en iyi yer burası:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |