![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba ben geldim internete geziyordum sizleri gördüm bende şiir müzik sohpet severim üye olayım dedim aranıza beni kabul edermisiniz...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merhaba merhaba ben geldim internete geziyordum sizleri gördüm bende şiir müzik sohpet severim üye olayım dedim aranıza beni kabul edermisiniz. Konu SAHARAY tarafından (20-10-2008 Saat 09:14 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 62716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Alıntı:
ne demek aranıza kabul eder mısınız ettık bıle
__________________ Eftelya | |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Alıntı:
Sizi tabi ki kabul ederiz:) Güzel paylaşımlar dileğimizle...Hoşgeldiniz
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Hoş geldiniz, iyi forumlar dilerim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: merhaba aramıza hoşgeldiniz.. iyi formlar diliyorum..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: TEKİRDAĞ
Blog Mesajları: 16
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Çok sesliliğe hoş geldin. Burası her düşüncenin ve Fikirlerin özgür olduğu yer. Çağdaş ve modern fikirlerin olduğu ve sevgi. saygının olduğu yer SÜPERMEYDAN. ( 24 SAAT CANLI ) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |