![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Bi MerHabA" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şimdi ben geldim herkese selam :) adım fatih yaşımda 21 gerisini boşverin he bide koyu samsunsporluyumdur beni bu forumda iki kişi tanır belki tanıyan vardır daha cok cıakr zamanla beni ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | Şimdi ben geldim herkese selam :) adım fatih yaşımda 21 gerisini boşverin he bide koyu samsunsporluyumdur beni bu forumda iki kişi tanır belki tanıyan vardır daha cok cıakr zamanla beni tanıyanlar biri adem biride vildan nicklerini bilmiyom burda ama ögrenirim herkese slm tekrardan güzel seyirler iyi forumalr ;) bende aranızdayım:D |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi MerHabA Abicim hoşgeldin seni burada görmek mutlu etti beni zamanla herkeste anlar senin değerini
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #3 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi MerHabA Alıntı:
yararlı ve güzel paylaşımlarda buluşmak üzere
__________________ Eftelya | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bi MerHabA teşk ederim ademin dedigi gibi beni tanıyan bidaha kurtulamıyo bırakamıyo beni co ksevilirim :D hoşbulduk nice devmlı görüşmek dilegiyle |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bi MerHabA Eftelya FORUM MODERATOR sizden bi istegim olcaktı nick degiştirmek için bana ne kadar yardımcı olabilirsiniz ? |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi MerHabA Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bi MerHabA hos hosbulduk :D şereflermi verdim acaba :D
__________________ AşKmI ? OzmN BiRi BaNa AşKI AnLAtSıN AşIk EtSiN KeNdİNe VarMI Öle BiRİ ??? DeĞeRsİz DeĞeRlEr !!! SaMsUnSp0r |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi MerHabA Alıntı:
Kullanıcı adınızı (16 -9- 2006 tarihi itibariyle yalnızca 1 kereye mahsus olmak uzere değiştirmeniz mümkün, fakat bize başvurmadan önce asagıdaki şartları yerine getirmenizi şiddetle rica ediyoruz. 1- Forumda en az 1 aydır aktif olarak katılıyor olmalısınız. 2- Daha önce hiç alınmamış bir kullanıcı adı seçmelisiniz. (Harflerin büyük veya küçük olması forum için özel anlam taşır.) Biraz daha zamanın var arkadaşım,Yeniden hoşgeldin aramızda kalıcı olman dileğiyle..:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #9 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bi MerHabA Alıntı:
__________________ AşKmI ? OzmN BiRi BaNa AşKI AnLAtSıN AşIk EtSiN KeNdİNe VarMI Öle BiRİ ??? DeĞeRsİz DeĞeRlEr !!! SaMsUnSp0r | |
| | |
| | #10 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi MerHabA Alıntı:
İyi ki gelmişsin buraya, iyi forumlar:) (Şimdi unutursun söyliyeyim ben Vildan:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |