![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Bi MerHabA" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: onairci ´isimli üyeden Alıntı Hoş geldin Fatih abi:) Benim nickimde tahmin edilemeyecek bir şey mi:) İyi ki gelmişsin buraya, iyi forumlar:) (Şimdi unutursun söyliyeyim ben Vildan:) cok bilmiş kardeşim ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bi MerHabA cok bilmiş kardeşim nick vermek istesem verirdim dimi işin espirisi o ;) anadınmı kücük hanım :D
__________________ AşKmI ? OzmN BiRi BaNa AşKI AnLAtSıN AşIk EtSiN KeNdİNe VarMI Öle BiRİ ??? DeĞeRsİz DeĞeRlEr !!! SaMsUnSp0r |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi MerHabA Hoşgeldin fatih aramıza...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bi MerHabA hoşbulduk belki banada burda bi corba düşer diye umdum corbadan sonra bide şeker isterim D:
__________________ AşKmI ? OzmN BiRi BaNa AşKI AnLAtSıN AşIk EtSiN KeNdİNe VarMI Öle BiRİ ??? DeĞeRsİz DeĞeRlEr !!! SaMsUnSp0r |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi MerHabA Alıntı:
![]() afiyet olsun..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bi MerHabA oh hani suyum ama :D tmm susuz içtik kahveyi güzelmişte kim fala bakcak :(
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |