![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "yeni giriş" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar ben yeni giriş yaptım her türlü bilgiyi palaşmak için üye oldum..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | yeni giriş merhaba arkadaşlar ben yeni giriş yaptım her türlü bilgiyi palaşmak için üye oldum |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 457 Rep: 44779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni giriş Hoşgeldin Profesör supermeydan'a
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: yeni giriş Aramıza hoşgeldiniz.. iyi formlar diliyorum..
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni giriş Alıntı:
Bu forumda profesör yoktu. Şimdi siz de geldiniz tamam olduk:) Süpermeydana hoşgeldiniz...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni giriş hoşgeldiniz;nick mi bu sadece yoksa gerçek bi prof musunuz?şayet öyleyse alanınızı öğrenmek isteriz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |