![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Herkese merhabalar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben yeni üyeniz Gülbahar ,18 yasindayim yurtdisindan katiliyorum araniza ,Iyi eglenceler dilerim :Entusiasmado:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Ben yeni üyeniz Gülbahar ,18 yasindayim yurtdisindan katiliyorum araniza ,Iyi eglenceler dilerim :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhabalar Hoşgeldin gülbahar aramıza sende eğleniceksin merak etme....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Herkese merhabalar aramıza hoşgeldiniz kardeşim.. iyi formlar
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Herkese merhabalar Hosbulduk arkadaslar :Entusiasmado: |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhabalar Hoşgeldin gülbahar aramıza:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhabalar Hoş geldin Gülbahar, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhabalar Hayatta böyle birşey, bazı forum kişileri gitti, yenileri geldi. Hayatta böyle birşey işte birileri gidiyor birileri geliyor , sonra gene gene gene ..... Hoşgeldiniz.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |