![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Adana'dan Kucak Dolusu Sevgiler..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar tekrardan hoşbuldum aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar tekrardan hoşbuldum aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 726 Rep: 72209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adana'dan Kucak Dolusu Sevgiler... Hoşgeldin mavi gece aramıza kalıcı olman dileğiyle canım :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olacağımdan emin olabilirsin gülüm çünkü burada çok sevdiğim bi dost var hoşbuldum tekrardan |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adana'dan Kucak Dolusu Sevgiler... Hoş geldin mavi gece, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() | Cevap: Adana'dan Kucak Dolusu Sevgiler... hoşgeldin adanalı :p güney hocam +1 olduk adanalı ile :P
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşbuldum catpity bende zaten güney hoca için buralardayım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |