![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Bende geldim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkadaslar... Aslen makina yüksek muhendisiyim. Uzun yıllar muhendis olarak calıstıktan sonra simdi sosyal sorumluluk, kendimin kisisel gelişimi (herkes koc nlp felan sanıyor ben kendımı egıtıyorum), seyahat konularına ılgılı ve ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Bende geldim Merhaba arkadaslar... Aslen makina yüksek muhendisiyim. Uzun yıllar muhendis olarak calıstıktan sonra simdi sosyal sorumluluk, kendimin kisisel gelişimi (herkes koc nlp felan sanıyor ben kendımı egıtıyorum), seyahat konularına ılgılı ve bunlara dair konularda çalışma yapan biriyim. Ben bu foruma, seyahatle ilgili olan ve seyahatin dönüşüm olduğunu düşünen, ingilizcesi "excursionist dreamer" türkcesi, gezgin hayalpererest diye kendime hitap eden biri olarak yazılar paylaşıyor olacagım. Sizinle burada yolculukları ve yaşamdaki değişimini içtenlikle paylaşmak ve sizlerden dinlemek isterim.. Sevgiyle kalın. Serzio.. Excursionist Dreamer |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bende geldim Hoş geldiniz sayın serzio, keyifli yolculuklar olacak...beraber üretirken ve bakarken hayata olbildiğince pozitif....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bende geldim Hoş geldiniz, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bende geldim ilk giriş için güzel bir profil teşekkür ederiz.hoşgeldiniz. |
| | |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bende geldim Alıntı:
Hoşgeldiniz... İyi paylaşımlarda bulunmanızı diliyorum...
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |