![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Herkezlere Merhabalar :))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen ne kadar ayıp etmişimki yeni üye oluyorum tabiki her zaman ne denir zararın neresinden dönülürse kardır:) herkeze iyi forumlar diliyorum tanışıp kaynaşmamız ümidiyle..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Herkezlere Merhabalar :)) Forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen ne kadar ayıp etmişimki yeni üye oluyorum tabiki her zaman ne denir zararın neresinden dönülürse kardır:) herkeze iyi forumlar diliyorum tanışıp kaynaşmamız ümidiyle |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkezlere Merhabalar :)) Hoş gelmişsin.... evet biraz ayıp etmişsin bu kadar beklemekle...:)) Güzel paylaşımlar dileğimdir.... Tekrar hoş geldin...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Herkezlere Merhabalar :)) Teşekkür ederim Hoşbulduk |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkezlere Merhabalar :)) Hoşgeldin süpermeydana:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkezlere Merhabalar :)) Hoş geldin, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkezlere Merhabalar :)) est ne ayıbı hoşgeldin arkadaşım sefalar getirdin... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Herkezlere Merhabalar :)) haydi Türk Gençliği görev başına selam arkadaşlar.Şehitlerimiz hakkında ileri geri konıuşan bir belediye başkanı yardımcısı var ......... UyarıBu tip doğruluğu kanıtlanmayan iddialar ile dayanaksız protesto edip Baskasına ait telefon numaaların verilmesi forummuzda yasaktır. Konu ile ilgili daha detaylı bilgiler verip kaynağını belirtmelisiniz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |