![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba???" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm ben yeni üye henüz fazla birsey bilmiyorum bu forum hakkinda bana kendinizi tanitir ve bana biraz yardim ederseniz sevinirim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | slm ben yeni üye henüz fazla birsey bilmiyorum bu forum hakkinda bana kendinizi tanitir ve bana biraz yardim ederseniz sevinirim ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 62716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba??? hoşgeldın prıncess hadı bakalım kolay gelsın ..iyi forumlar bu foruma gırış var cıkış yok bağımlılık yapıyor
__________________ Eftelya |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba??? Merhaba hoşgeldin aramıza. Zaman içerisinde herkesi tanırsın zaten :) forumda yardım isteyecegini sanmıyorum gayet rahat herşeye ulaşabilirsin yine de takıldıgın birşey olursa tabıkı yakaladıgın forum yöneticisine hiç çekinmeden sorabilirsin :) |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 726 Rep: 72209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba??? Hoşgeldin aramıza:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 894 Rep: 88307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba??? Hoşgeldin princess aramıza,zamanla hepsi olur merak etme...:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba??? hehe :D bende yeniyim..bakalım nası gtcek burdaki işler |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba??? bu kadar kisa sürede araniza aldigniz icin tesekkürler :D:D:D ama bana biraz yardim edin benim profilimi ve avatarimi nasil yapcam ona yardim edin biraz lütfen........ |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 894 Rep: 88307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm ben yeniyim araniza alir misiniz acaba??? Üstte sağ köşede profiliniz var oraya tıkla ordan Ayarlar & Özellikler başlığı altında Üye avatarını değiştir var ordan avatarını değiştirebilirsin.Diğer profil özellikleride orada biraz kurcala istersen ...:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |