![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "m-E-r-H-a-B-a (haha)" başlıklı konu görüntüleniyor, "merabalarrr, ii akşamllarrrr hatta gecelerrr nasılsınızlarrr ? artık hoppala aranızda ! yaşasın ! ( hoşbulduk :Entusiasmado:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | merabalarrr, ii akşamllarrrr hatta gecelerrr nasılsınızlarrr ? artık hoppala aranızda ! yaşasın ! ( hoşbulduk :Entusiasmado:) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: m-E-r-H-a-B-a (haha) hoppala moppala hoşgeldin de yazdıklarını zor anlaya biliyoruz biraz düzgün renk tonları seçsen saygılarımla....
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #3 | |
![]() paste yapmayı biliyor musun ? paste yaparsan, biraz zahmet ve yezdıklarımı kolayca okuyabileceksin... ( teşekkür etmenize gerek yok ) | |
| | |
| | #4 | |
bu mesaj sanki güneş şualarıyla yazılmış diil mi ? neyse önerileriniz kabul edildi , güneş istemiyoSAnız o zaman şimdilik portakal olsun HOŞBULDUK ... | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: m-E-r-H-a-B-a (haha) yokk ben yinede çok teşekür ediyorum bütün arkadaşlar adına bizi bilgilendirdiniz için hoppppala
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #6 |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | arklar .... dayanamadim gene geldim geneee.. forumda yeniyim YA , bana ilginççç bi konu tavsiye eder Mİsiniz ? ki hemen yorum yazayım ( ama ilginç olması şartıyla tabiii ) |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: m-E-r-H-a-B-a (haha) Hoşgeldin hoppala aramıza...:Entusiasmado: Ama şu yazı rengini ve boyutunu kesinlikle değiştirme yasak....
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #9 |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: m-E-r-H-a-B-a (haha) 5. BÜYÜK HARFLE yazı yazmak bağırma anl***** gelir ve fazla kullanmak forumu kirletir. Forum mesajlarında (Paragraf başlıkları hariç) gereksiz buyuk font kullanımı ve Tümüyle kalınlaştırılmış (bold) yazılar yazmak yazıları sağa sola veya ortaya yaslamak yasaktır.Lütfen mesajlarınızda yazı fontuyla oynamayın.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |