![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SLmm" başlıklı konu görüntüleniyor, "sLm bnde geLDmm..umarım hoş gelmişimdir :) eli boş gelmedim ama :) yeter heralde hepimize :D..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | SLmm sLm bnde geLDmm..umarım hoş gelmişimdir :) eli boş gelmedim ama :) ![]() yeter heralde hepimize :D
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SLmm Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: SLmm çiçekde çok güzel :Entusiasmado: tşk ederimmm hosbulduk
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SLmm ooo gece çayı yapılmış haberim yok bende geldim pasta franboğazlı herhal..kokusunu aldım hoşgeldin sefalar getirdin blood satan..(ne anlama geliyor nicin?) |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SLmm Böyle pastayla ilk defa gelen oldu benim bildiğim:) Hoşgeldiniz iyi paylaşımlar.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: SLmm tşkler hosbulduk:) carpediemcan nickim kanlı iblis manasına gelio (:
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SLmm eyvah bu pastadan iblismi çıkacak şimdi ne diyosun korktum şimdi yahu.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |