![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selamlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam arkadaslar, paylasimlarinaza katilmak icin bende geldim , güzel paylasimlar dileklerimle merhaba diyorum. Bu arada forum yönetecilerine tesekkürler...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Cyprus
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 219 ![]() ![]() ![]() | Selamlar Selam arkadaslar, paylasimlarinaza katilmak icin bende geldim , güzel paylasimlar dileklerimle merhaba diyorum. Bu arada forum yönetecilerine tesekkürler.
__________________ Alaçak Gönüllü Yüreklerde Yaşayan düsünceler, Yüksek Düşüncelerdir. MONTAİGNE |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Hoşgeldin Kıbrıs'Lı arkadaşım Supermeydan forumlarına
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Hoşgeldiniz...Seviyeli ve sevgi dolu paylaşımlar dilerim...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Hoş geldiniz, iyi forumlar dilerim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Hoş geldiniz mutlu ettiniz..Kıbrıstan getirdiğiniz sevgi mesajlarınızı aldık... Eakiden "ertürk" feribotu kalkıyodu taşucundan...Çocukluğumda kalan bir anı limanda beklerdim her çarşamba heyecanla... Şimdi ise çok hızlı deniz araçları girmiş devreye... Hoş geldin deniz kokusu geldi seninle....
__________________ |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Selamlar Aramıza hoşgeldiniz.. İyi formlar diliyorum..
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 219 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Hosbuldum arkadaslar Yüksell,onarici,rabia ve güney cok sicaksiniz tesekkür ederim :) Güney tasucundami yasardin Adali degilim burada yasiyorum
__________________ Alaçak Gönüllü Yüreklerde Yaşayan düsünceler, Yüksek Düşüncelerdir. MONTAİGNE |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 219 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Tesekkürler sgor hepimize iyi paylasimlar umarim daim olur
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar hoşgeldiniz herşey sevmekle başlar diyosunuz ne güzel demişsiniz... |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Alıntı:
Adada yaşayan çok arkadaşım var...Hatta tam sınırda... canım arkadaşımın o muhteşem diliyle ağzımıza pelesenk olmuş lafı hala kulaklarımda "çok sıkıldın bu sekilerden kalkın ben gidem" özledim valla... tekrar hoş geldin ,bak anıları depreştirdin...:)))
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |