![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SeLaM>>" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadaşlar adım onur bursalıyım 17 yaşındayım ve aranızdaolmaktan çok mutluyum sizden biri olmak için elimden geleni yapıcam..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | selam arkadaşlar adım onur bursalıyım 17 yaşındayım ve aranızdaolmaktan çok mutluyum sizden biri olmak için elimden geleni yapıcam |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 346 Rep: 34307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SeLaM>> hoşgeldiniz arkadaşım ,umarım güzel paylaşımlarda bulunursun :Entusiasmado: |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 894 Rep: 88307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SeLaM>> Hoşgeldin bluemanbrs aramıza bizdeni biri oldun bile...:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 726 Rep: 72209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SeLaM>> aramıza hoşgeldin onur:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |