![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Tanışma "Merhaba"sı." başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba; Ben ayrıntıya son derece meraklı biriyim ve bu, ayrıntıya son derece meraklı bulunmam hususu da başlıkta, "Tanışma 'Merhaba'sı" derken "Merhaba"yı, eki konumundaki "sı"yı dışarıda bırakmak suretiyle tırnak içine almam ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 739 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba; Ben ayrıntıya son derece meraklı biriyim ve bu, ayrıntıya son derece meraklı bulunmam hususu da başlıkta, "Tanışma 'Merhaba'sı" derken "Merhaba"yı, eki konumundaki "sı"yı dışarıda bırakmak suretiyle tırnak içine almam keyfiyetinden de anlaşılmaktadır sanırım. Ancak şunu da hemen belirtmeliyim ki kafayı, Amerikan Samoası'nın şimdiye dek yaptığı milli futbol karşılaşmalarının bir tekini dahi kendi sahasında oynamamışlığı keyfiyetine takmışlığımdan dolayı adı "Ayrıntı Forum" olan bir sitede, "'Sen çok kıyıda köşede kalmış konularla uğraşıyorsun, biraz genel mevzulara ilgi göster canım' şeklindeki bir suçlamanın muhatabı durumuna düşürülmüşlüğüm" gibi trajikomik bir hadiseyi yaşamışlığım halini burada zikretmeden geçemeyeceğimdir. Düşünebiliyor musunuz, adı "Ayrıntı" olan bir forumda yazan bir kişi, ayrıntıya fazla inmekle suçlanmaktadır. Bu durum trajikomik değilse, trajikomikliğe başka örnek bulmak, çok ama pek çok zorlaşan bir ameliye pozisyonuna girecektir. Haydi kalın sağlıcakla. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Tanışma "Merhaba"sı. Alıntı:
Şekerim ne iş ben anlamadım ? Bakırköy size yakınmı ? mrak ettim sadec bu arada hoş geldin
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışma "Merhaba"sı. Hoş geldin Boyacikoylu, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışma "Merhaba"sı. Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 739 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışma "Merhaba"sı. Hoş bulduk Doğangüneş. |
| | |
| | #6 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışma "Merhaba"sı. Hoşgeldin Boyacikoylu, Biraz geç oldu ama ,Geç olsun güç olmasın demişler:))
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışma "Merhaba"sı. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |