![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Herkese merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hepinize merhaba arkadaşlar . Sitenize işyerinden bir ablamın tavsiyesi ile geldim . Dilerim beraber güzel paylaşımlar yaşarız . Hakikaten çok güzel ve kozmopolit bir site , hepinizi tebrik ederim bu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkese merhaba Hepinize merhaba arkadaşlar . Sitenize işyerinden bir ablamın tavsiyesi ile geldim . Dilerim beraber güzel paylaşımlar yaşarız . Hakikaten çok güzel ve kozmopolit bir site , hepinizi tebrik ederim bu seviyeli sohbetleriniz için . Artık ben de varım :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 333 Rep: 33016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhaba Alıntı:
Seviyeli dostluklar ve Tatlı paylaşımlar ile.... | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhaba Çok teşekkür ederim . Aksinin olmayacağına eminim çünkü hakikaten harika bir site ve yazılanlardan anladığım kadarıyla da insanlar birbirleri ile seviyeli bir uyum yakalamışlar . Tekrar teşekkür ederim ALi Bey :)
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhaba Hoş geldin marjane, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhaba Hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar . Şimdiden sevdim bile burayı , nice sohbetlerde görüşmek dileği ile ... :)
| | |
| | #7 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhaba Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhaba Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese merhaba Medyadan bir ablamız desem belki anlarsınız . Aslında sahra ablamın şiirlerini okumak için girmiştim ama kalakaldım . İyi ki de kalmışım . Herkes çok sıcak ve site de çok güzel . :Entusiasmado:
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Herkese merhaba Hoşgeldin marjane :) benden de o ablaya sevgiler :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |