![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "günaydınn ))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bende yeniyim ... sizlerde forumda paylasımlarda bulunmak istedim kabul ederseniz tabii)) real adım Dine Ölümsüz olan tek şey dostluktur iyi forumlar ))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende yeniyim ... sizlerde forumda paylasımlarda bulunmak istedim kabul ederseniz tabii)) real adım Dine Ölümsüz olan tek şey dostluktur iyi forumlar )))) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) Alıntı:
Hosgeldin ceydacim niye kabul etmeyelim sen bizimle paylasmak istedikten sonra basimizin ustunde yerin var..Guzel zaman gecirmen dilegiyle canim...
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) günaydın hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz forumda. |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) Hosgeldin Ceyda , Kaliteli dostluklar ve paylaşımlara kim ne diyebilir? kabul ederiz tabi:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) tesekürler herkeze sağolun:smile: |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) tesekkür ederim arkadaşlar sağ olun)) |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) Hoşbuldum mersiler))))))))) |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günaydınn )) Hoş geldin Supermeydan'a Ceyda, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |