![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadaşlar aranızda bulunmaktan çok mutluyum iyi vakit geçireceğimize inanıyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | slm selam arkadaşlar aranızda bulunmaktan çok mutluyum iyi vakit geçireceğimize inanıyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm hoşgeldin de,bu yaşta ne cigarası bu,kötü örnek olmayasın forumdaşlarımıza.Ama eğer uzun Samsun içiyorsan o başka Konu Y.E.K. tarafından (01-07-2008 Saat 12:15 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Alıntı:
bizlerde sizi aramızda görmekten mutluyuz; karşılıklı mutlulukların uzun sürmesi dileğiyle.....hoş geldiniz....
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: slm teşekkürler arkadaşlar |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Hoşgeldin nesimi aramıza...Umarım kalıcı olursun...iyi forumlar... |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Hoş geldin foruma, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: slm Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | |