![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SeLam ArkadaşLar." başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam arkadaşlar, Ben Miray.İstanbulluyum. İnşallah güzel paylaşımlar yaparız hep birlikte. Herkese iyi forumlar...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Selam arkadaşlar, Ben Miray.İstanbulluyum. İnşallah güzel paylaşımlar yaparız hep birlikte. Herkese iyi forumlar. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: SeLam ArkadaşLar. Teşekkür ederim kardeşlerim.:) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 69 ![]() | Cevap: SeLam ArkadaşLar. hoşgeldin miray hayırlı olsun üyeliğin :)
__________________ ßenims£wg!mmutLuetm£zh€rk€z!b€nçokaYrıLıkLaryAşAdı moyüzd£nb!t!ş!kyAzdıMh£r$ey! |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SeLam ArkadaşLar. Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SeLam ArkadaşLar. Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SeLam ArkadaşLar. Hoş geldin Hüzün prensesi, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: SeLam ArkadaşLar. ...............Sağolun ......... |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SeLam ArkadaşLar. Tıpkı hayat. Gelenler gidenler. Hoşgeldin.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |