![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Herkese Merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba adım Onat Uğurlu, Forum Süpermaydan ailesine yeni katılmış bulunuyorum.Bilginin paylaşılarak artığını düşündüğümden hem bu aileden yararlanmak hem de kendi bilgilerimi başkalarına sunmak amacıyla bu foruma üye oldum. Herkesin forumda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | Merhaba adım Onat Uğurlu, Forum Süpermaydan ailesine yeni katılmış bulunuyorum.Bilginin paylaşılarak artığını düşündüğümden hem bu aileden yararlanmak hem de kendi bilgilerimi başkalarına sunmak amacıyla bu foruma üye oldum. Herkesin forumda iyi zaman geçirmesini dilerim... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese Merhaba Alıntı:
Merhaba, hoşgeldiniz...İlk dikkatimi çeken,yazdığınız düzgün cümleler oldu. Süpermeydanda iyi zaman geçirmenizi diliyorum.Tekrar iyi paylaşımlar...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese Merhaba Merhaba Onat Uğurlu, Hoşgeldin arkadaşım supermeydan forumlarına |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Herkese Merhaba Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese Merhaba Hoş geldiniz, Onat Uğurlu, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |