![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm MİLLET" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben konyadan inci , öyla aheste aheste gezerken keşfettim bu siteyi üye olmak istedim bana yer wardır umarım burada . Kendimi biraz daha tanıtmam gerekse okuyorum öss ye girdim sonuçları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 69 ![]() | slm MİLLET ben konyadan inci , öyla aheste aheste gezerken keşfettim bu siteyi üye olmak istedim bana yer wardır umarım burada . Kendimi biraz daha tanıtmam gerekse okuyorum öss ye girdim sonuçları bekliyorum dört gözle hayırlısı olur inş . şimdilik bu kadar inş burada hep birlikte gzl wakit geçiririz , sorularınız warsa cewaplayabilirim hepiniz ALLAHA EMANET OLUN ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 236 Rep: 23290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm MİLLET Alıntı:
sözlerin bana çok sevdiğim bir şarkıyı hatırlattı.. "aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın" Ama emin olki bu forumda hiç te "aheste" gezmeyeceksin...:))) Hoş geldin safalar getirdin....
__________________ | |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 69 ![]() | Cevap: slm MİLLET Alıntı:
__________________ ßenims£wg!mmutLuetm£zh€rk€z!b€nçokaYrıLıkLaryAşAdı moyüzd£nb!t!ş!kyAzdıMh£r$ey! | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: slm MİLLET hosgeldin bende yeni sayılırım ama olsun
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 69 ![]() | Cevap: slm MİLLET hoşbuldum , sende hoşgeldin o zaman
__________________ ßenims£wg!mmutLuetm£zh€rk€z!b€nçokaYrıLıkLaryAşAdı moyüzd£nb!t!ş!kyAzdıMh£r$ey! |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: slm MİLLET Alıntı:
Merhaba İnci Hoş geldin siteyene haber inşallah beğenmişsindir sitemizi güzel vakit geçiririsin inaşllah saygılar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: slm MİLLET Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm MİLLET Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm MİLLET Hoş geldin İnci, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 69 ![]() | Cevap: slm MİLLET teşekkürler hoşbuldum ewet site gayet güzel ilgimi çekti begendim emegi geçen herkeze çok teşekkürler
__________________ ßenims£wg!mmutLuetm£zh€rk€z!b€nçokaYrıLıkLaryAşAdı moyüzd£nb!t!ş!kyAzdıMh£r$ey! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |