![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "guney dogu" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese slmlar. öncelikle size burda bulunan butun arkadaşlara sevgı we saygıalrımı sunuyorum şırnak tan.hepinize ayrı ayrı teşekür ederım.burda sizin aranızda bulunmaktan çok mutluyum...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: guney dogu herkese slmlar. öncelikle size burda bulunan butun arkadaşlara sevgı we saygıalrımı sunuyorum şırnak tan.hepinize ayrı ayrı teşekür ederım.burda sizin aranızda bulunmaktan çok mutluyum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: guney dogu Hoşheldin düney doğu süpermeydana:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: guney dogu slm size uzaklardan slm size ey guzel ınsan.çok teşekür ederım. k.i.b.... |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: guney dogu hoşbulduk arkadaşım sağol sizde hoşgeldınız.mutluluk içinde kalın. |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: guney dogu Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: guney dogu yarıda kalmış aşların hesapları içinde denızlere açıldı içimizden bırı niçin gittiğini söylemeden doyulmamış arzularla doluydu yelkenleri yıpranmış kelımelerın werdığı güwenden bulacak sanıyodu yenilıklerı her an bır yenı su wardı her yenı suda bır yeni an deniz dalgalarıyla gösterıyordu dışından yaşayanla düşenler arasındakı farkı bıtmıyordu köpüklerle renkler bır başka damlada bır başka ışıkta başlamadan gözlerının önünde bır oyun ardında bır oyun dışında ne warsa yenı ne warsa gerçek yenı manzaralarla gelen yenı duygular hanı eskı kelımeler olmasa insanın ömrünce dewam edecek gözlerının önunde bır oyun ardında bır oyun anladı ölmekle yaşamanın birleştiği noktada yenı rüzgarla esen yenı korkulara yenılıklerın bağışlamayan kelımelerın nasıl düşman sığınaklar halınde dırendığini anladı butun olmuşlarla olnaların we butun olacakların o kelımelerın içinde kendısıne warmadan eskidiğini (guney dogu) |
| | |
| | #17 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: guney dogu Alıntı:
nasılda güzel yazmışsın hayatım; "yarım kalmış aşk ların hesapları içinde denizlere açıldı" evet karaya vurmaz umarım...:(( martılara söyle güney gelecek... Umarım vardır bekleyeni...Hiişşttt balıkçı,martılar çığlık çığlıga..... yüreğine sağlık....Köylü....:))) özledim....
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |