![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam dostlar, umarim ilginc konulari paylasiriz. Supermeydan forumunu bir arama esnasinda buldum. Aradigim konu: Günümüz erkekleri. Erkeklerin günümüzdeki durumu hakkinda arastirma yapiyordum, size rastladim. bakalim sizlerle bu konuda neleri paylasacagiz. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Ortaanadoludan kuzey Avrupaya uzanan bir yol
Blog Mesajları: 15
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 135 ![]() ![]() | Selam dostlar, umarim ilginc konulari paylasiriz. Supermeydan forumunu bir arama esnasinda buldum. Aradigim konu: Günümüz erkekleri. Erkeklerin günümüzdeki durumu hakkinda arastirma yapiyordum, size rastladim. bakalim sizlerle bu konuda neleri paylasacagiz. Ama bu konu yalnizca kisa bir süre icin ilgi odagim. Siyaset, toplumsal yasam, kisilik ve karakter ile ilgili konular veedebiyat ilgilendigim konular arasinda. Chat dilinde yazmam. Almanyada yazdigim icin ne yazik ki türkce harf sorunum var, kusuruma bakmamaniz dilegiyle ISI |
| | |
| Sponsored Links |
| | #4 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: merhaba Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Motorumun rengini bile göremessin.. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Ortaanadoludan kuzey Avrupaya uzanan bir yol
Blog Mesajları: 15
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 135 ![]() ![]() | Cevap: merhaba Selam dostlar, ben de hosbulduk diyorum, ve ilginiz icin tesekkür etmek istiyorum. Umarim forum tartismalari araciligiyla birbirimizi daha da yakindan taniriz. Öyleyse: Yasar Kemal'in bir sözüyle, "Dogan gün neyler, neylerse güzel eyler" diyelim ISI |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| tanisma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |