![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "sLms" başlıklı konu görüntüleniyor, "eskiden olan bi secimdi bu :) yenisinde yeni güzele taci ben takcam :p miss supermeydan güzeli..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: sLms senmi zuahha kendini çok beğenmişsin kız sen senden daha güzeLLer var bu forumda . |
| |
| | #14 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sLms Ben eski üyeyim şimdiye kadar forumda sheytan dan güzelini görmedim, iddalıysan ekle fotoğrafını senide görelim yorumlayalım. Bizim güzelliğe saygımız var:) |
| |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: sLms ben biRini gecmek için resimLerimi koymam öLe iddaaLı fLnda dcek kdr düşmedim! Ayrıca 1. seçiLmesi normaL çnkü forumda esKi değiLim. burası güzeLLik yarışmasımı? öLese İzmiR kızLarı bin basar .!! |
| |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sLms Hoşgeldin canım aramıza..:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: sLms :Extranado:ojpuLdum . |
| |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: sLms Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ |
| |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sLms Hem Merve Hemde GS'li Hoşgeldin madem foruma.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| | #20 | |
amaaaaaaaaannn uğraşamıcamm bişe yazıodumm yazmıcammm km gzLse gzL umrumda deiL kç frmda prensesim! burdada oLmaım umrumda deiLLL !!! | |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |