![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhabalar artık bende burdayım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | merhabalar artık bende burdayım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: slm arkadaşlar Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar
__________________ |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm arkadaşlar Hoş geldin korsan21, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: slm arkadaşlar merhaba şekerim hoş geldin aramıza hayırlı forumlar dilerim Ben yılların yolların kaldırımların hele de Aşkların eskitemediği serseri ozi canın sıklırsa çek bir özel mesaj :))))))))) nede olsa dertler derya ben deniz :)))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |