![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Faklı Mısınız Gerçekten" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkese Merhaba!ben Marmara üniv. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği Ikinci Sınıf öğrencisiy(d)im. Tesadüfen Burayı Gördüm Ve Işime Yarayacak Materyaller Gördüm Ve Pek Tabi Işlem Yapabilmem Için üyelik Gerekti Ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Faklı Mısınız Gerçekten Herkese Merhaba!ben Marmara üniv. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği Ikinci Sınıf öğrencisiy(d)im. Tesadüfen Burayı Gördüm Ve Işime Yarayacak Materyaller Gördüm Ve Pek Tabi Işlem Yapabilmem Için üyelik Gerekti Ben De Oldum Açık Konuşuyorum Dimi Ama Biraz Farklı Bir Forum Olduğunu Da Kabul Etmeliyim. Yani Sırf çıkar Değil. Daha önce üye Olduğum Forumlara Bir Daha Dönmedim Bile Ama şimdi Burda Uzun Uzun Mesaj Atıyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: malatyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten hmmm bu siteye giren bi daha çıkamıyo orda haklısın.hoşgeldin ii paylaşımlar bende yeniyim:) |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten Alıntı:
iyi forumlar...... | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: malatyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten sağolasın hoşbulduk.ha bide soyadlarımız aynı.tabi eğer özdemirse:) |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten Merak etme farkı en kısa zamanda fark edeceksin.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten Her ne kadar supermeydanda eskısı kadar aktıf olmayıp, arada bır ugrayıp soyle bır bakıyor olsamda yuva olarak gordugum bır yer burası, baslıgı gorunce dayanamayıp yazmak ıstedım, bu curetımden dolayı affedınız benı! Supermeydanı ıfade ede bılmek belkıde gunler surer. Ama ozet gecmek gerekır ıse, supermeydan, sloganında da oldugu gıbı, kalıtelı, sevıyelı bır tartısma platformudur, sızde dıger forumlar ıle arasındakı farkı gormussunuz, gorduklerınız goreceklerınızın yanında sıfır kalır. Burada gecırecegınız her sanıye yenı bır sey ogrenmek ıcın en uygun yer. Ve tabı zaman ıle uyelerıde tanıyacaksınız, ıste o zaman DOGRU YER dıyeceksınız emınım buna. Hosgeldınız Supermeydana, supermeydanın guzellıklerıne guzellık katmanız temennısı ıle...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Motorumun rengini bile göremessin.. |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Faklı Mısınız Gerçekten Alıntı:
Evet bu forum diğer forumlara göre biraz daha demokratik bir forum. Farklı düşüncede bir çok insan özgürce düşüncelerini paylaşabiliyor. Hoşgeldiniz...
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |