![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ben geldiiimmm:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar ben didem forumda yeniyim herkese ii paylaşimlar diliyorum:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: malatyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | ben geldiiimmm:) merhaba arkadaşlar ben didem forumda yeniyim herkese ii paylaşimlar diliyorum:Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) Hoş geldin Didem, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) Hoşgeldin didem:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) sağol sanada ii forumlar |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) Alıntı:
Ne güzel ismin var Didem.:) Hoşgeldin sana da iyi paylaşımlar.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) ayyy çok sağol canım benim. hoşbuldum sanada ii paylaşimlar:) |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 85 ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) Ben de senden ancak birkaç saat eskiyim bugün üye oldum :Entusiasmado: Hoşgeldin:Entusiasmado:
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 88 ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) ayy ben bu siteyi çok vdim.herkes biribiriyle çok iyi anlaşiyo.başka sitelere gidiyodum hep kavga gürültü.burası çok güzel ama beğendim sende hoşgeldin suzz:) |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben geldiiimmm:) suzz ve didem20 ikiniz de hoşgeldinizz :) eminim zaman geçtikçe daha çok seviceksin didemcim ii forumlar...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |