![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "herkese selam" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben fatih, tanışırız zamanla sanırım. umarım düşüncelerimle bilgimle ve doğru tavsiyelerimle, bana ulaşabilenlere faydalı olurum. biraz iddalı oldu , inanın ukalalık manasında değil, samimi....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | herkese selam ben fatih, tanışırız zamanla sanırım. umarım düşüncelerimle bilgimle ve doğru tavsiyelerimle, bana ulaşabilenlere faydalı olurum. biraz iddalı oldu , inanın ukalalık manasında değil, samimi.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: herkese selam algılama tarzınız önyargı. daha geniş düşünceyle yazılsa doğru olurdu |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese selam Hosgeldin Supermeydana umarim keyifli ve neseli zaman gecirirsin...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese selam Hoşgeldin Fatih supermeydanda keyifli dakikalar geçireceğine emin olabilirsin.. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: herkese selam Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: herkese selam hogeldiniz aramıza.. kalıcı olmanız dileğiyle.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |