![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Ben de Geldim !" başlıklı konu görüntüleniyor, "selamlaar! bilgisayarımı açtım ardından msnimi açtım kuru geldi.. arka fona bi müzik açtım ama sıkıntımı geçiremedi bende google'a girip "sıkıldım" yazdım arama çubuğuna :) ve sonuçlar arasından burayı seçtim.. ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: bedenen: antalya ruhen: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | selamlaar! bilgisayarımı açtım ardından msnimi açtım kuru geldi.. arka fona bi müzik açtım ama sıkıntımı geçiremedi bende google'a girip "sıkıldım" yazdım arama çubuğuna :) ve sonuçlar arasından burayı seçtim.. ben geldim :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben de Geldim ! Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben de Geldim ! Artık burada hiç sıkılmazsın, hoş geldin PasteL.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: bedenen: antalya ruhen: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ben de Geldim ! :) çok tşk ederim arkadaşlar..
__________________ **She is extraordinary girl!**:Arrogante: |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Ben de Geldim ! Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Ben de Geldim ! hogeldiniz aramıza.. kalıcı olmanız dileğiyle.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |