![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkeze merhaba arkadaşlar, ben istanbuldan halil. googlede tesadüfen rastladığım bu siteyi çok beyendim ve hemen üye oldum...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba herkeze merhaba arkadaşlar, ben istanbuldan halil. googlede tesadüfen rastladığım bu siteyi çok beyendim ve hemen üye oldum. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba ii yaptın hoşgeldin..ii forumlar...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Hoş geldin, googleden rastlayıp bulabileceğin en iyi forum, emin olabilirsin, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: merhaba Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |