![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "yeni üyeyimm" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım nedense bu siteyi sadece bayanların sitesi gibi düşündüm ama deilmişşş..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni üyeyimm merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım nedense bu siteyi sadece bayanların sitesi gibi düşündüm ama deilmişşş |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: yeni üyeyimm Alıntı:
kalıcı ve paylaşımcı olman dileğiyle
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm saol ama nedense site biraz soğuk geldii |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm bu rep gücü rep ne oluyorrr üye puanı mııı |
| | |
| | #6 | ||
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm Hoşgeldin gülsu aramıza ![]() Alıntı:
Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm bakk uyarılar bile sertttttt |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm hoşgeldin gülsu :) eminim çok seveceksin sen de siteyi ii forumlar :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #9 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm sertlik bunun neresinde anlamadım ama doğangüneşimin dediği gibi zaman geçirdikçe buranın ne kadar güzel bir forum olduğunu anlayacaksın iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm saol umarım severim...ama azarlanmayı sevmem öyleee |
| | |
| | |