![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "yeni üyeyimm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: gülsu ´isimli üyeden Alıntı saol umarım severim...ama azarlanmayı sevmem öyleee azarlanmıyorsun bir daha oku istersen gülsu heryerin olduğu gibi buranın da kuralları var arkadaşımız yönetici olarak seni uyarıp bilgilendirdi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm azarlanmıyorsun bir daha oku istersen gülsu heryerin olduğu gibi buranın da kuralları var arkadaşımız yönetici olarak seni uyarıp bilgilendirdi hadi gez bakalım forumu bak seveceksin burayı tekrar hoş geldin
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm Kimse seni azarlamadıki zaten gülsucum.Kimsede bu sitede birbirini azarlama hakkı yoktur zaten emin ol.Üyeler neyaparsa yapsın Sadece kurallara göre gereği yapılır.Kimse kimseyi azarlamaz.Zamanla anlarsın güzelim bak gör alışınca ayrılamıcaksın:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm ben yatıyorum hepinize iyi gecelerr yarın gelirim yineee |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm arkadaşlar siteyi gezmekten yatamadım sohbet bölümü yok mu chat şeklinde |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: yeni üyeyimm hoşgeldiniz aramıza size ilk tavsiye edeceğim topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari Alıntı:
Yeni sohbet bölümü
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm Bende forum kurallarına uymayan uyeleri sevmem:( Bu forumda yazan herkez gibi sende forum kurallarına uyacaksın. (nokta)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm anlamlı sözlerin geçtiği yere bizde bişeyler yazsak nasıl yapacam sayın yöneticiii yardımcı olurmusunuz |
| | |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm Hoşgeldin gülsu aramıza:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm Hoş geldin Gülsu Supermeydan'a.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni üyeyimm saolun arkadaşlar yeni geldim eve hemen açtım siteyiii |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |