![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "slm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Slm arkadaslar ben ispartada int.cafe isletiyorum ama teknolojiyle aram pek iyi degil. takildigim konularda yardimlarinizi rica ediyorum ;)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Slm arkadaslar ben ispartada int.cafe isletiyorum ama teknolojiyle aram pek iyi degil. takildigim konularda yardimlarinizi rica ediyorum ;) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Alıntı:
HOSGELDİN
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm benimle temasa gecin pm yolu ile goruselim, size yardimci olmaya calisirim kendi tecrubelerimle. |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: slm Ohoooo vur dedik sende öldürdün:( MSN den anlatacak isen internet cafe inceliklerini biz forumu neden kurduk. Burda anlatsan da aynı problemi olanlar googlede arayıp bulsa,okusa daha iyi olmazmı? Herzaman msn de seni nereden bulacak vatandaşlar?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: slm Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Motorumun rengini bile göremessin.. |
| | |
| | #6 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
dün size mesaj atmaya çalıştım ancak 5 günlük sınırlama varmış | |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: slm Selam Kadir usta, İsminde ne kadar karizmatik imiş :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |