![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selam.." başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba..arkadaşlar artık ben de bir süpermeydan üyesiyim:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba..arkadaşlar artık ben de bir süpermeydan üyesiyim:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: selam.. Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: .... saolun yaa..ne güzel karşılyo bu forum yeni üyeleri..geleli kaç gün oldu sadce bi kişi hoşgeldin demiş bravo..tam süper meydana yakışır bi hareket..çok misafirperver olduklarını gördük böylece... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23214 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam.. hos geldin ozlem. |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam.. Hoşgeldin oslem, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |