![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaslar, ben sedef. öğrenciyim. hikaye ve şiir yazmayı çok seviyorum. fen lisesinde okuduğumdan kendimi geliştirme fırsatı pek bulamıyorum. bu nedenle internet sayfalarında yazılarımı yayınlayacağım tecrübeli insanlarla görüş alişverişinde bulunacağım ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba arkadaslar, ben sedef. öğrenciyim. hikaye ve şiir yazmayı çok seviyorum. fen lisesinde okuduğumdan kendimi geliştirme fırsatı pek bulamıyorum. bu nedenle internet sayfalarında yazılarımı yayınlayacağım tecrübeli insanlarla görüş alişverişinde bulunacağım bir site arıyorum. umarım istediğim gibi bir siteye üye olmuşumdur. kendim hakkımda bu kadarını söylsem yeter sanırım diyor tekrar merhabalar gönderiyoryum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: merhaba Hoşgeldiniz efendim.. Umarım forum da sizinde yazılarınızı şiirlerinizi okuruz..
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: bursa Yaş: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | selamunaleykum arkadaşlar ben aişe bende aranıza yeni katıldım ancak bi sıkıntım var ben forum siteleriyle ilgili hiç birşey bilmiyorum suanda hiçbirşey yapamıyorum burası biraz karışık geldi bana:( faydalı s betlerinizin olduğunu gördüm inşallah bende faydalanmak isterim |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: merhaba Alıntı:
__________________ I dont know what i want but i want it now | |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: merhaba Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba hoş geldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: merhaba hoşgeldiniz arkadaşlar iyi vakitler geçirmek dileğiyle |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Forumumuza hoş geldiniz.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba hoş geldiniz aramıza.............. hoş paylaşımlar dileği ile iyi forumlaaaaaar ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |