![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhabalar..." başlıklı konu görüntüleniyor, "selam , çok övgü aldım siteniz hakkında ....umarım tüm paylaşımlarımız "paylaşım tadı"nda olur......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: adana-istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merhabalar... selam , çok övgü aldım siteniz hakkında ....umarım tüm paylaşımlarımız "paylaşım tadı"nda olur.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: merhabalar... Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar... Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 128 Rep: 12653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar... Hoş geldiniz,sefalar getirdiniz...Paylaşımlar muhteşemdir burda :))))) |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar... merhabalar hoşgeldiniz takip edilecek meraklı bir forum burası... |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar... Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar... Hoş geldin elzem, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: adana-istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar... Hepinize sonsuz teşekkürler..... Burası gerçekten adı gibi "süpermeydan".... Meydanı boş bulanların yeri değil anladığım ve incelediğim kadarıyla... İlk defa üye olduğum bir forum ,yani forumdan pek anlamam ama "meydan" ları iyi bilirim.... Dolayısıyla çok değerli ve güzel ayrıca "meydan" lara yakışır paylaşımlar olması dileğiyle... Tekrar hoş buldum sağolun.... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabalar... elzem hoşgeldin bende dün üye oldummm ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |