![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Tanışalım Bakalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Oncelikle şunu soyluyum, ben bu forum islerine yabancıyım. Makine programcısıyım ama internetle aram pek iyi degil. İsmim Murat.. Bi hoşgeldin diyen olur inşallahhh......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Oncelikle şunu soyluyum, ben bu forum islerine yabancıyım. Makine programcısıyım ama internetle aram pek iyi degil. İsmim Murat.. Bi hoşgeldin diyen olur inşallahhh... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım Hoşgeldin aramıza ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım Hoş geldin Murat, zaman ile foruma alışırsın merak etme, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım En kolay alışacağınız bir forum ...ben bile öğrenip alıştıktan sonra.... Hoşgeldiniz.... |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım Hoşgeldiniz umarım keyif alırsınız...
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım Merhaba Murat,Hoşgeldin Supermeydan'a |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6771 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım Hadi bakalım. Bende securıty57 memnun oldum. Hoşgeldin |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 170 Rep: 16860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanışalım Bakalım Süpermeydana hoşgeldiniz.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |