![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 306 ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam Herkese merhaba umarım tam adresine gelmişimdir sakin bir ortama benziyor tamda aradığım şey bu arada ismim Necati herkese iyi forumlar diliyorum. |
| | |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Alıntı:
Süpermeydana Hoşgeldiniz. İyi Paylaşımlar
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam tam adresindesin hoşgeldinn |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Hoş geldin, evet tam adresindesin merak etme, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Doğru yere geldin doğru ama çok da sakin değildir hani. Atraksyon burada,gırgır burada,seviyeli tartışma burada. Anlayacağın Sakin değiliz:) Tekrar hoşgeldin
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Selam Hoşgeldiniz aramıza.. İyi yorumlar diliyorum. Size ilk tavsiye edeceğim Topic.. Kullanım sozlesmesi - Forum Kurallari
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #7 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Alıntı:
Madem bu kadar şeyi izah ettik kim olduğumuda ifade edeyim ben iki gün evvel siteden banlanan Tayfunn? Sizede verildiği gibi ikinci bir şansı hakettiğimi düşünüp yeniden dönmeye karar verdim İnci hanım?Pardon saharay hanım? Ben sizin Tayfun olduğunuzu sanıyordum.Hayırdır şimdi de Necati olmayamı karar verdiniz?
__________________ Saharay'ın Paylaşımları Konu SAHARAY tarafından (15-05-2008 Saat 12:36 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | |