![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 74 ![]() | merhaba arkadaslar artık ben de buradayım umarım benıde aranıza alırsınız ve beraber guzel zaman gecırır ıyı dostluklar kurarız neyse sımdı gıdeyım de konulara bakayım bısıler yazarım belkı bakalım yorumlarımı nasıl bulacaksınız![]() |
| | |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sellaaam ahu da geldııı Hoşgeldin ahu aramıza ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sellaaam ahu da geldııı Hoş geldin Ahu, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: sellaaam ahu da geldııı
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sellaaam ahu da geldııı Ahu hoşgeldin bu foruma Alıştır kendini çeşit çeşit yoruma Eğer bir engel çıkarsa yoluna Umursama kimseyi boşver salla....:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #7 | |
guzelmıs yaa walla umursama demekle haklısın baska bı forumdan yasaklanmısım ben de nedenını anlamadım ufak bır tartısma yusunden heralde umursamıcam o yuzden![]() ![]() | |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sellaaam ahu da geldııı Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 23 Rep: 2058 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sellaaam ahu da geldııı merhaba Ahu hoş geldin güzel paylaşımlarını ve yorumlarını bekleriniz kolay gelsin :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sellaaam ahu da geldııı Ne diyelim ki hosgeldin. Basarilar ve guzel paylasimlar insallah
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | |