![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba merhabaaaaaaaaaa arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ![]() |
| | |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: merhaba Sende aramiza hosgeldin canim umarim paylasimlarinla paylasimlarimizla ve bizlerle cok cok guzel zaman gecirirsin...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba hoşgeldin siboş ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: merhaba bakın kimler gelmiş kimleeer.. :)) efendim buyrun aile salonumuz üst kattadır. :))) iyi yorumlar diliyorum..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Merhaba siboş hoşgeldin aramıza |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba Hoş geldin siboş, iyi forumlar....:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |