![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Tan kızıllığında... Merhabalar... belki bir sabah tan kızıllığında kahvaltı yaparız diye üye oldum ve belki ceplerimizdeki tebessümlerimizi birbirimizle paylaşabiliriz diye.. =)) |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... hoşgeldin black hoş s bet ve forumlar...........bizler sabah tan kızıllığında kahvaltı kim istemez |
| | |
| | #3 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... sağolun,hoşbulduk . =)) |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... ceplerimizdeki tebessümleri ,dağarcığımızdaki bilgileri,yüreğimizdeki dost sıcaklığını paylaşabilmek,tartışmalarımızı seviyelerimizi muhafaza ederek yapabilmek ümidiyle...Hoşgeldin...
__________________ Volkan gibi lav atmış,ne susmuş ne sönmüşüm. Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... Hoşgeldin arkadaşım bu romantizm kokan merhabanın ardında şairane bir karakter yattığına eminim ve güzel paylaşımlarını acil bekliyorum.... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... sağolun, 'hoş'buldum . =) |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tan kızıllığında... Hoş geldin blackcat, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Tan kızıllığında...
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |