![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "yeni geldim işte =)" başlıklı konu görüntüleniyor, "25 yaşındayım ameleyim karım evden kaçtı esra ceyhana çıktı dulum inanın ki Neyse şaka bi yana ben Güray, Ahmet (SGOR)un tavsiyesi ile geldim. Başka da yazacak bişey bulamıyorum şimdi zaman ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | yeni geldim işte =) 25 yaşındayım ameleyim karım evden kaçtı esra ceyhana çıktı dulum inanın ki ![]() Neyse şaka bi yana ben Güray, Ahmet (SGOR)un tavsiyesi ile geldim. Başka da yazacak bişey bulamıyorum şimdi zaman içerisinde açılırız ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: yeni geldim işte =) vay canıma bak ya tamam ben seni evlendiririm merak etme kaçan kaçsın kardeşim.. hoşgeldin ya çok sevindim inan sefalar getirdin KANKAAAAA ![]()
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | Cevap: yeni geldim işte =) Eyw. kankam saol :D Bu arada imzandaki yazıyı "Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! " 300 lülerde tuttuğun iyi olmuş. Milletin gözünü korkutmayalım hemen :P |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni geldim işte =) Hoş geldin fatalposeidon, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: yeni geldim işte =) Merak etme kardeşim benen değilim... :)))
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni geldim işte =) Hoşgeldin aramıza fatalposeidon..
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni geldim işte =) Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |