![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Artık bende burdayım Merhaba arkdaşlar, SGOR'un arkadaşıyım İsmim Rüya siteyi şimdilik anlamaya çalşıyorum. Umarım güzel vakitler geçiririz.. İyi yorumlar herkese.. |
| | |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Hoş geldin Rüya umarım sende SGOR gibi aktif olursun, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Rüyacım hoşgeldin aramıza canım.. Zamanla anlarsın ben yardımcı olucam zaten.. İyi yorumlar diliyorum..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Artık bende burdayım tşk ederim umarım sgor kadar aktif olurum ama ona yetişmek mümkünmü |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Hoşgeldin rüya,seveceksin bu forumu...
__________________ Volkan gibi lav atmış,ne susmuş ne sönmüşüm. Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Artık bende burdayım hoşbulduk arkadaşlar çok tşkler |
| | |
| | #8 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Hoşgeldin ruyacım aramıza. ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Hoşgeldin Rüya ne güzel bir isim ismin gibi rüya'lar aleminde dolaştırır sın bizleri paylaşımlarınla inşallah ayrıca sgor oğlumun arkadaşı olman çok güzel onunla arkadaş olduğuna göre onun gibi harika ,paylaşımcı ve süper bir dostsun eminim seni bizlere kazandırdığı için onada teşekkür ederim...Rüya gibi paylaşımlara canım tekrar hoşgeldin...![]() |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Artık bende burdayım tşk ederim arkadaşlar güzel dilkelerinize.bende öyle ümid ediyorum aranızda olmakdan mutluyum ![]() |
| | |
| | |