![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Artık bende burdayım güzel dilekleriniz için bende teşekkür ederim arkadaşlar.. güzel bi karşılama oldu rüya için.. :)))
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım hoşgeldin ruya 2 iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım rüya güzel dostluklar kurman dileğyle hoş geldin..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: denizliden
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Hoşgeldin Rüya, demek sen de sgorun arkadaşısın ![]()
__________________ İNANDIKLARIN İÇİN YAŞA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAYBETME |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Artık bende burdayım slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli ??? |
| | |
| | #17 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #18 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Hoşgeldin rüya bu arad bizde hoşgeldik ![]() |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Merhabalar, siteye hoşgeldin ve umarım aktif de olursun.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Artık bende burdayım Hoş geldin Rüyacım aslında zor bişey diiil siteye alışmak ben alıştım mesela ama sadece az yerleri bilmiyorum nerdeyse anladım yani çok karma karışık bir site de diil doğrusuben çok beğendim bazı sitelere üye olurdum onlardan hemen üyeliimi çekerdim ama bu siteden çekmeyi düşünmüyorum ![]() ![]() |
| | |
| | |