![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selamün aleyküm" başlıklı konu görüntüleniyor, "itiraflarla başlayan bir selam mesajım olacak : ) açıkçası forumu doğru dürüs gezmedim neler var neler yok hızlı bir bakışla bölüm başlıklarınızdan anladım hoş foruma tevafuken rastladım komik olansa yaş ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: FARKEDERMİ???????
Rep Gücü: 0 Rep: 117 ![]() ![]() | Selamün aleyküm itiraflarla başlayan bir selam mesajım olacak : ) açıkçası forumu doğru dürüs gezmedim neler var neler yok hızlı bir bakışla bölüm başlıklarınızdan anladım hoş foruma tevafuken rastladım komik olansa yaş pasta resmi ararken bulmuş olmamdı foruma has bi özellik resimleri üye olmadan alamadım birazda acelem olduğundan mecburi üyenizim bakalım bu geliş hayırmı şermi neyse görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...Konu İlahi_aşk tarafından (04-04-2008 Saat 11:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamün aleyküm aleykum selam hoş geldin |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: FARKEDERMİ???????
Rep Gücü: 0 Rep: 117 ![]() ![]() | Cevap: Selamün aleyküm |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamün aleyküm Hoş geldin kardeşim sefalar getirdin..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 2032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamün aleyküm Aleykum selam. Kardeş hoş geldin. |
| | |
| | #6 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamün aleyküm Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamün aleyküm Hoşgeldin ilahi_aşk :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |