![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhabalar...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkese selam. Ben orhan G.Antepten...23 yaşındayım..."supermeydan" a nette gezerken rastladım . Ortamını incelediğim kadarıyla güzel buldum.....Herkese keyifli seviyeli bol paylaşımlı forumlar diliyorum.... iyi günler......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Herkese selam. Ben orhan G.Antepten...23 yaşındayım..."supermeydan" a nette gezerken rastladım . Ortamını incelediğim kadarıyla güzel buldum.....Herkese keyifli seviyeli bol paylaşımlı forumlar diliyorum.... iyi günler.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhabalar.... Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhabalar.... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhabalar.... Merhaba atmaca_er hoşgeldin aramıza. |
| | |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Merhabalar.... Alıntı:
Sevindim o halde burada olmana Orhan,
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #6 |
| | |
| | #7 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |