![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selamlar ben mudobey" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkese merhabalar ben mudobey Affrodit arkadaşımız sayesinde aranızdayım kendisine şimdiden teşekkür ediyorum. Gazeteciyim, umarım paylaşımlarımla seviyeli bir foruma katkıda bulunabilirim şimdiden iyi forumlar...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Herkese merhabalar ben mudobey Affrodit arkadaşımız sayesinde aranızdayım kendisine şimdiden teşekkür ediyorum. Gazeteciyim, umarım paylaşımlarımla seviyeli bir foruma katkıda bulunabilirim şimdiden iyi forumlar. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlar ben mudobey Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: selamlar ben mudobey Teşekkür ederim. sizinle olmaktan mutlu olacağıma inandığım için buradayım. saygılar.... |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlar ben mudobey Aramıza hoşgeldin saygıdeğer arkadaşım zaten mutlu olacağını düşünmesem tavsiyede bulunmazdım, şimdiden bir gazeteci olarak senden faydalı ve toplumumuzu bilgilendirici konular bekliyorum iyi ki geldin hoşgeldin tekrar:) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlar ben mudobey Hoş geldiniz, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: selamlar ben mudobey Teşekkür ederim. sizede. onairci |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: selamlar ben mudobey Selam Mudobey, Hoşgeldiniz foruma
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlar ben mudobey Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | |